Home

Lider në:

Prodhimin e plastikës

Prodhim plastike me cilësin më të mirë

Materiale paketimi

LLoje të ndryshme materiale paketimi

Realizim

Dizenjim dhe realizim produkti

Kapacitet & Teknologji

Kapacitet i lartë prodhimi

ALBTECHPLAST

AlbTechPlast sh.p.k e themeluar në vitin 2013, me një eksperiencë 6 vjecare në treg, është lider në prodhimin e plastikës dhe materialeve të paketimit, duke mbështetur ndjeshëm sektorin e agrikulturës, dhe jo vetëm.

0
Klientë
0
Vlerësime
0
Projekte

Furnizojmë Ekselencën

Gamë e gjerë produktesh

Partneri juaj i Agrikulturës

shërbime ne agrikulturë

AlbTechPlast sh.p.k e themeluar në vitin 2013, me një eksperienceë 5 vjecare në treg, është lider në prodhimin e plastikës dhe materialeve të paketimit, duke mbështetur ndjeshëm sektorin e agrikulturës, dhe jo vetëm.

ATP sjell në tregun shqipëtar cilësinë më të mirë të paketimit dhe prodhimit të plastikës falë teknologjisë, kapacitetit të prodhimit dhe njerëzit e duhur për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet.

Suksesi ynë bazohet në ofrimin e një game të gjerë produktesh me bazë plastike, dhe një sistem prodhimi në cikël të mbyllur duke prekur të gjitha fazat e realizimit të produktit, duke nisur nga lënda e parë, makineritë e prodhimit të formës, makineritë e prodhimit të plastikës, deri te dezaini përfundimtar.

Si të na gjeni?

KONTAKT